Fotografie is er in vele soorten en maten — en voor verschillende tarieven.
Over het algemeen geldt in de fotografie: je krijgt waarvoor je betaalt.
Pure Fotografie staat voor goede kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en een betaalbaar tarief. Om een richtlijn te geven staan hieronder enkele mogelijkheden. Iedere andere samenstelling is bespreekbaar.

De prijzen zijn inclusief geinvesteerde tijd, styling, mijn fotokennis en nauwkeurige nabewerking. Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW (21%) en exclusief de reiskosten (0,30 ct per km)

Zakelijk portret

Zakelijk portret voor bijvoorbeeld linked in/CV of bedrijf
U ontvangt minimaal 25 foto’s bewerkt en printklaar in eigen bezit.

160 €

Trouwreportage incl foto’s op DVD zonder album

Een fotoreportage op uw huwelijksdag zonder album gedurende een door u bepaalde tijd. U ontvangt alle foto’s bewerkt en printklaar in eigen bezit. Bij een fotoreportage van 6 uur zijn dit ongeveer 300 fotos of meer. Een prima keuze als u zelf uw fotoalbum wilt maken.

Prijzen foto’s aangeleverd op DVD
4 uur 475 €
5 uur 550 €
6 uur 625 €
7 uur 700 €
8 uur 775 €
9 uur 850 €

Trouwreportage incl foto’s op DVD met album

Pure Fotografie levert verschillende fotoboeken op maat.
U heeft de keuze tussen budget, luxe en exclusieve fotoboeken volledig naar wens vormgegeven. Pakketten verschillen van 1100 € tot 1600 €. Ik laat u graag voorbeelden zien en ik denk graag met u mee om het betaalbaar te houden. Naast het fotoalbum ontvangt u alle foto’s bewerkt en printklaar op DVD.

Ik nodig u van harte uit voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen kunnen bespreken, jullie fotoalbums kunnen bekijken en we kennis kunnen maken.


Neem vrijblijvend contact op

Fotografie is vaak maatwerk. Ik nodig u uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen en binnen 24 uur heeft u antwoord.

Neem contact op